Fortvilelsens øyeblikk

Det ble dramatikk på Nordic Bakery Cup da den norske showpiecen gikk i bakken og knuste like før ferdigstillelse.

Publisert Sist oppdatert

Det gikk et stort gisp gjennom folkemengden i konkurranseteltet da den norske showpiecen begynte å vakle og falt i bakken og endte i tusen deler. Fortvilelsen hos det norske laget var til å ta og føle på i sekundene og minuttene etter det skjedde.

Det som skulle bli tidenes norske innsats og prestasjon i Nordic Bakery Cup, endte langt fra slik det var tenkt. Norge er med dette ute av konkurransen om beste showpiece. Skuffelsen var til å ta og føle på i hele det norske støtteapparatet og blant tilskuerne.

Det norske laget greide å riste av deg den største fortvilelsen av seg for å fullføre resten av konkurransen. Men det som skulle bli en stor opptur resultatmessig med kamp om gullet, endte med en gedigen skuffelse etter det som må kunne betraktes som et hendelig uhell i en slik konkurranse.

Ingen av dommerne ville bekrefte det til Bakeri.net, men det er grunn til å tro at det kunne blitt knallhard konkurranse om gullet i konkurransen og prisen for beste showpiece dersom uhellet ikke hadde inntruffet.

nordic-pastery-cup-2016-showpiece-bakerlandslaget

Powered by Labrador CMS