Europain og Intersuc 2016 nærmer seg

Europain og Intersuc 2016 nærmer seg

80 000 fagfolk er ventet til baker- og konditormessen som avholdes 5. – 9. februar i Paris.

Publisert Sist oppdatert

Det blir livedemonstrasjoner med produkter og utstyr utført av eksperter fra de forskjellige fagfelt og store konkurranser med høy status i det internasjonale miljøet.

Europain

Nøkkeltall fra Europain&Intersuc 2014:

  • 804 utstillere og merker
  • 68 000 kvm utstillingsareal
  • 138 land representert
  • Tre franske og internasjonale fag-konkurranser
  • 2 480 demonstrasjoner over fem dager

I følge pressemeldingen fra arrangøren vil det bli avholdt 140 workshops og konferanser, tre konkurranser samt demonstrasjoner, tips, og masse annet nyttig for bransjefolk.

Messen, som er det ledende treffpunkt for bakeri, konditori, iskrem, sjokolade og konfekt, presenterer et stort tilbud av utstyr, råvarer, produkter og tjenester for fransk og internasjonal baker- og konditorbransje.

Det blir livedemonstrasjoner med produkter og utstyr utført av eksperter fra de forskjellige fagfelt og store konkurranser med høy status i det internasjonale miljøet, melder arrangøren.

Trender for det nye året

Fagmessen har analysert hva som vil bli de nye trendene  innenfor baker- og konditorfeltet  kommende år. Hovedkonklusjonene er at forbrukeren er blitt mye mer opptatt av helse og næring. Forbrukeren har fått et forhold til biologiske, gjærfrie og glutenfrie produkter og de ønsker stor valgfrihet mellom surdeigsbrød, konvensjonelle brød og brød med andre tilsetninger. Det etterspørres større produktutvalg og nye ingredienser. De har også blitt mer kritisk til produkter som inneholder sukker og fett.

Av andre trender som kommer til å dominere er det varer som passer til 2016-menneskets travle livsstil. Mat må kunne konsumeres på stedet men også vare lenge nok til å bli med hjem. Trenden er kommet for å bli og den utfordrer det konvensjonelle utsalgssted, forteller arrangøren. Disse og mange andre temaer som berører baker- og konditorbransjen vil bli belyst nærmere på årets messe.

Klikk her for påmelding og mer informasjon

 

Powered by Labrador CMS