Magne Karoliussen, NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og Mattias Skoglund, Elda Bakeri.

Elda Bakeri styrker sin posisjon med ny avtale

Bakeriet, som nylig ble kåret til Årets Bakeri, har landet en landsdekkende avtale for distribusjon av rundt 10 av sine produkter.

Publisert Sist oppdatert

Vi har blitt satt på kartet og folk har blitt oppmerksomme på oss.

Elda Bakeri har inngått en landsdekkende samarbeidsavtale med levering av om lag 10 ulike produkter inn til medlemsbedriftene i NHO Reiseliv.

Viktig avtale

– Denne avtalen betyr veldig mye for oss. NHO Reiseliv har en medlemsmasse som er midt blinken for våre produkter. Vi tror de blir glade for vårt sortiment og at avtalen kan bety en del omsetningsmessig for oss, sier Mattias Skoglund, salgs- og markedsansvarlig i Elda Bakeri.

– Etterspørselen etter glutenfrie og spesialprodukter øker, og dette er noe vi ønsker å tilby våre medlemmer et bredere utvalg av, sier Morten Karlsen, Direktør Innkjøp og Verving i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Blir sett

Elda Bakeri har siden 1998 drevet med glutenfri bakst, og i 2019 ble bakeriet på 850 kvm i Sandnes i Rogaland kåret til Årets Bakeri i sterk konkurranse med flere andre ledende bakerier i Norge.

– Å bli kåret til Årets Bakeri har gitt oss en boost i markedet. Vi har blitt satt på kartet og folk har blitt oppmerksomme på oss. Mange som ikke hadde hørt om oss har nå fått øynene opp for våre produkter, forteller Skoglund, som opplever stor interesse rundt bakeriet og deres produkter etter at de fikk tittelen Årets Bakeri.

Håper på et fruktbart samarbeid

Mattias Skoglund forteller at de er utrolig fornøyde med å inngå et samarbeid med NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

– Dette vil styrke bakeriets posisjon i markedet og vil gi NHO Reiselivs Innkjøpskjeden sine medlemmer gode betingelser på ett variert glutenfritt sortiment.

Skoglund legger til at Elda Bakeri jobber hardt med bærekraft, dette er også noe NHO Reiseliv Innkjøpskjeden fokuserer mye på.

– Det gir oss en god start på et fruktbart samarbeid fremover, sier Skoglund.

Powered by Labrador CMS