Gunnar Bakke ønsker at så mange medlemmer som mulig kan delta på den digitale generalforsamlingen i juni.
Gunnar Bakke ønsker at så mange medlemmer som mulig kan delta på den digitale generalforsamlingen i juni.

Digital generalforsamling i år også

Pandemien setter nok en gang en stopper for fysisk generalforsamling og landsmøte i baker- og konditorbransjens landsforening.

Publisert Sist oppdatert

Det handler om å kunne påvirke retningen for organisasjonen i årene fremover.

Fordelen med å arrangere årsmøtet digitalt på Teams er at det er enklere for de fleste å delta.

Kun generalforsamling

– Generalforsamlingen er jo organisasjonens øverste organ, og vi ønsker at så mange som mulig av våre medlemmer kan delta. Det handler om å kunne påvirke retningen for organisasjonen i årene fremover, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke til Bakeri.net.

Ulempen med den den digitale versjonen er at selve fagkonferansen og resten av landsmøtet avlyses.

– Alle aktiviteter utenom generalforsamling avlyser vi, men vi kommer sterkt tilbake når pandemien er over og vi alle kan møtes igjen, sier Bakke.

Lite aktivitet, bra økonomi

Årets generalforsamling er ganske ordinær uten noen store saker. Det er godkjenning av årsregnskap samt valg av styre. Det ligger også inne et forslag om vedtektsendring, men dette er kun en presisering av eksisterende vedtekter og ikke noe kontroversielt.

– Når det gjelder økonomien for 2020, ble det jo et betydelig overskudd grunnet et lavt aktivitetsnivå. Vi tar med oss disse midlene videre og skal benytte disse til medlemmene og bransjens beste, når situasjonen tillater det. Vi både håper og tror at 2022 blir et år med masse bransjeaktiviteter, sier Bakke.

Meld deg på her!

Den digitale generalforsamlingen arrangeres 17. juni og påmeldingsfrist er 15. juni. Alle medlemmer, både personlig og bedriftsmedlemmer, er velkomne til å delta. Meld deg på her for å få innloggingslenke

Selve programmet publiseres på BKLFs nettsider på et senere tidspunkt.

Powered by Labrador CMS