De trenger ny trener

Det søkes nå etter en ny trener for de dyktige jentene på det norske konditorlandslaget.

Publisert Sist oppdatert

– Konditorlandslaget trenger en lagleder og trener som kan løfte Norges beste konditorer til neste triumf, forteller Elin Vatnar Nilsen.

Som bakeri.net skrev tidligere i år, ga Bernhard Azinger seg som trener for Konditorlandslaget med virkning fra 31.12.15. Nå etterlyses en ny trener for laget, som for tiden består av Vibeke Løseth (utøver siden 2015), Monica Smehagen Enebakk (utøver siden 2015) og Marte Krystad (utøver siden 2014).

Løseth og Enebakk slo svenskene og tok sølvet under nordisk mesterskap i Stockholm i fjor høst.

Marte Krystad imponerte med en fin fjerdeplass i konkurransen Scandinavian Chocolate Masters i fjor vår.

Marte Krystad imponerte med en fin fjerdeplass i konkurransen Scandinavian Chocolate Masters i fjor vår.
Marte Krystad imponerte med en fin fjerdeplass i konkurransen Scandinavian Chocolate Masters i fjor vår.

 

Ny trener

Nå er jentene i gang med oppladning til årets konkurranser, og de trenger en trener som kan være med å bidra.

– Konditorlandslaget trenger en lagleder og trener som kan løfte Norges beste konditorer til neste triumf, sier koordinator for Baker- og konditorlandslaget, Elin Vatnar Nilsen.

Hun understreker at man som trener for konditorlandslaget ikke nødvendigvis må ha egne gullmedaljer i konditorkunst å vise til.

– Har man en genuin interesse og forståelse for hva som må til for å prestere på et toppnivå i internasjonale konkurranser, er det et veldig godt utgangspunkt, sier Nilsen, og oppfordrer aktuelle kandidater til å ta kontakt med daglig leder i BKLF, Gunnar Bakke, på mail (gb@nhomd.no) eller telefon (97 01 95 91).

Den nye treneren for konditorlandslaget blir en del av hele Baker- og konditorlandslaget, men skal kun være trener for konditorene.

 

 

Powered by Labrador CMS