Bakehusets er i finalen i kategorien sunnere markedsføring etter sin markedsføring og fremsnakking av brød i samarbeid med av influenseren Funkygine.

Brødsatsinger i finalen

Disse to brødsatsingene er i finalen i Det Norske Måltid.

Publisert

Finalistene i Helse- og omsorgsdepartementets utmerkelser til aktører i matvarebransjen som har gjort en særlig innsats i arbeidet for bedre kosthold er nå klare. Det deles ut priser i to kategorier: Sunnere produkter og sunnere markedsføring.

Sunnere markedsføring

Bakehuset er i finalen i kategorien sunnere markedsføring etter sin markedsføring og fremsnakking av brød i samarbeid med av influenseren Funkygine.

Fra juryen heter det følgende:
Influencer Marketing er en kanal som vokser raskt og gir oss mulighet til å kommunisere til en bredere målgruppe enn ved tradisjonell markedsføring. Valget av Jørgine Vasstrand (Funkygine) som influencer og talsperson for grove brød var basert på hennes interesse for brød som en naturlig del av et sunt kosthold. Funkygine har i vårt samarbeid hatt innhold i sine kanaler om generell fremsnakking av grove brød, men også om sitt eget Funkygine Fiberbrød. Dette er et ekstra grovt og nøkkelhullsmerket brød, og markedsføringen har bidratt til flere yngre kjøpere og nye kunder for Bakehuset – og inn i brødkategorien i NorgesGruppen.

De andre finalistene i kategorien sunnere markedsføring er MENY med Sunnspirasjon og Patricias med sunnere gatekjøkken.

Rema 1000 er i finalen i Det Norske Måltid med sin satsing på #MerAv grove produkter i brødkategorien.
Rema 1000 er i finalen i Det Norske Måltid med sin satsing på #MerAv grove produkter i brødkategorien.

Sunnere produkter

Blant de tre finalistene i kategorien sunnere produkter er Rema 1000 med sin satsing på #MerAv grove produkter i brødkategorien. Som kjent produserer Mesterbakeren brødene for dagligvarekjeden.

Fra juryen heter det følgende:
Gjennom en offensiv satsning på #MerAv grove produkter i brødkategorien har REMA 1000 og Mesterbakeren bidratt til at stadig flere kunder får i seg mer grove kornprodukter enn før. Grovt og ekstra grovt først i produktutvikling og et saltkutt på ca. 30% er blant tiltakene som har vist god effekt for kategorien som helhet. Med den største andelen ekstra grove brød i lavprismarkedet og et prisvinnende grovt matpakkebrød som en av kategoriens bestselgere har REMA 1000 og Mesterbakeren bidratt til flere av intensjonsavtalens innsatsområder og gjort hverdagen til i underkant av 1/4 av Norges befolkning sunnere.

De andre finalistene er sunnere produkter er Q-Meieriene med Skyr Luftig og TINE SA med mindre fett i melk.

 

 

Powered by Labrador CMS