Barnekreftforeningen i Østfold overrekkes gaven av kjøpmennene.

Brødsalg for Barnekreftforeningen

Region Østre Østland i Rema 1000 deltok i 2017 i Prosjekt Hjertesaker, et samarbeid mellom REMA 1000 og Mesterbakeren. Ved å donere 1 krone per solgte Grovt&Godt Grovbrød i perioden, ble det gave på 124 304 kr til Barnekreftforeningen.

Publisert Sist oppdatert

Tusen, tusen takk til alle som har bidratt!

Rema 1000 har jobbet med prosjektet kalt «Hjertesaker» der 14 organisasjoner i Norge skal få litt ekstra bistand på veien. Det er kundene som selv har fått velge hvilke 14 organisasjoner som skal være med i prosjektet. Hver valgte organisasjon får gjennom prosjektet en garantert minstesum på 100 000 kroner. I Region Østre Østland valgte kundene at kjøpmennene i regionen skal gi pengene til Barnekreftforeningen i Østfold, skriver dagligvareaktøren i en pressemelding.

Et godt bidrag

Torsdag 3. januar kom Marit Bernhartsen og Tor Atle Åslie fra Barnekreftforeningen på besøk til Rema 1000 Hassingveien for å motta gavesjekken. Gaven er et godt bidrag til foreningens viktige arbeid for barn med kreft. Visjonen til Barnekreftforeningen er å bekjempe barnekreft og gi familier støtten de trenger, en visjon Rema 1000 ønsker å støtte.

– Tusen, tusen takk til alle som har bidratt! Gaven betyr mye for arbeidet vi gjør for kreftsyke barn og alle berørte, sier Marit Bernhartsen.

Brødsalg til et godt formål

Kjøpmann Bjørn Andre Moen ved REMA 1000 Hassingveien forteller om gleden ved å kunne selge brød for et godt formål og at det gir en ekstra motivasjon for å selge mer av nettopp dette brødet.

– Barnekreftforeningen gjør et utrolig viktig arbeid for folk i en svært tung situasjon. Derfor betyr det mye å kunne gi til nettopp dem, sier Moen.

Med på overrekkelsen var også kjøpmennene Tom-Remi Stenqvist og Erik Olsen ved henholdsvis REMA 1000 Son og REMA 1000 Svinesundparken. Gaven er fra alle kjøpmennene i regionen og Mesterbakeren.

 

Powered by Labrador CMS