Grete Brekke Klingberg og Caspar Rieber-Mohn skal kurse baker- og konditorbedrifter i digital koomunikasjon.

Bli mer synlig i sosiale medier

BKLF arrangerer kurs i digital kommunikasjon og bruk av sosiale medier for bakerier og konditorier.

Publisert Sist oppdatert

Vi har nå laget et kurs for baker- og konditorbedrifter, slik at de kan optimalisere sin digitale tilstedeværelse.

Samfunnet er i endring, det blir et før og etter covid-19. Mange har allerede stått i situasjoner med store endringer og omstillinger, og spørsmålet er hvordan vi kan bruke nye utfordringer til å skape nye muligheter.

Nå kan du lære mer om hvordan du og din bedrift kan kommunisere med kundene digitalt og hvordan du best mulig kan utnytte sosiale medier. Kurset holdes 5. november, meld deg på her.

Effektiv kommunikasjon med kundene

– Perioden i mars er et godt eksempel på en samfunnsendring hvor det å endre måten å kommunisere på har vist seg viktig. Vi har nå laget et kurs for baker- og konditorbedrifter, slik at de kan optimalisere sin digitale tilstedeværelse, forteller Grete Brekke Klingberg, en av to kursansvarlige.

Brekke Klingberg forteller at både store og små bedrifter vil kunne tilegne seg nyttig informasjon på kurset og at det ikke er noen hindring om man driver for seg selv.

– Jeg tror bedriftseierne må se viktigheten av å finne nye distribusjonskanaler, å øke egen synlighet og å kunne ha en effektiv dialog med kundene sine. Dette kurset skal dele denne kunnskapen slik at man skal kunne lære seg dette på en så enkel og effektiv måte som mulig.

Gjør det selv!

– Det er et veldig praktisk kurs, vi skal lære bort ting som folk kan ta i bruk med en eneste gang. Det er absolutt ingen hindring å være en liten bedrift uten egne markedsfolk. Man må da hente inn denne kunnskapen selv og lære seg å bruke den effektivt. Det finnes en rekke eksempler på små baker- og konditorbedrifter som har lykkes i sosiale medier, sier Brekke Klingberg.

Noe av tematikken som tas opp på kurset er hvordan man kan lykkes med å bruke sosiale medier som virkemiddel, synergi mellom sosiale medier, hjemmeside og nettbutikk, og hvilke muligheter dette gir for økt kundelojalitet, og økt salg i tiden fremover.

Erfarne kursholdere

Kursholdere er Grete Brekke Klingenberg og Caspar Rieber-Mohn. Klingberg har 17 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen og har god kjennskap til baker- og konditorbransjen gjennom ulike markedsførings og kommunikasjonsprosjekt i BKLF. Klingenberg har særlig fokus på merkevarebygging, bruk av digitale og sosiale medier og PR. Hun brenner for kommunikasjonsfaget og er svært glad i ferske bakervarer. Rieber-Mohn er digital rådgiver i Færd kommunikasjon. Han har lang erfaring med arbeid innen digitale flater, og har en særskilt kompetanse på synlighet i søkemotorer (SEO), digital annonsering og analyse via Google Adwords og Google Analytics, samt digitale strategier. Han er glødende opptatt av digital synlighet og ny teknologi, og er en etterspurt foredragsholder om disse temaene.

Her ser du komplett kursoppsett.

Powered by Labrador CMS